Seguir
0%
Finalizada
Pendiente
Emisión finalizada
2 temporadas
Disponible a la carta
Título original: La sagrada família

Sinopsis de La Sagrada Família

"La Sagrada Família" és una comèdia sobre les relacions familiars, a partir dels conflictes que es generen en el si de moltes famílies, més enllà dels típics conflictes de parella. Casaments,enterraments, festes de Nadal,vacances, herències... són algunes de les situacions més corrents de les quals sorgeixen molts conflictes familiars.

La Remei Cases, farta de treballar a l'autoescola del seu marit, Pau Garcès, i animada per la seva amiga Dul, decideix acabar les assignatures de la carrera de psicologia/antropologia que li van quedar penjades fa més de vint anys i, després de fer el curset corresponent, posar-se a exercir com a mediadora familiar davant l'escepticisme general de la seva família i del seu marit Pau en particular.

El Pau és un desencantat de la vida. No li agrada la seva feina, però no té forces per deixar-la i en el fons li fa ràbia que la seva dona hagi tingut el valor de ferho. Fa temps que es refugia en el visionat de documentals sobre fauna salvatge. Per això, el Pau té tendència a interpretar els comportaments socials des de les pautes del comportament animal: lluita entre mascles dominants, defensa del territori, protecció de les cries... Des del seu punt de vista, no es poden resoldre els problemes familiars, perquè la família és "el problema". Des d'aquesta posició busca minar la moral de la seva dona. I sovint ho aconsegueix.

El Pau i la Remei viuen en un típic pis de l'eixample davant mateix de la Sagrada Família amb els fills i el pare de la Remei, que és el propietari del pis. Un pis per on passen sovint altres parents: el nòvio insuportable de la filla, la parella gai del fill, el germà separat, la sogra que no calla o la nebodeta d'Andorra. Tot plegat conforma un panorama familiar que és una font inesgotable de conflictes. I la Remei no els pot resoldre com pretén fer amb els casos que se li presenten a la seva consulta. Què més voldria ella, que engegar-ho tot a pastar! Com li agradaria començar de zero i perdre de vista la mare, el marit, els fills, els cunyats, la sogra... Però, al capdavall, la família... és sagrada.

Reparto

Ver reparto completo

Equipo técnico

Puntuaciones

123 valoraciones
  • Muy buena
  • Buena
  • Regular
  • Mala
  • Muy mala

Popularidad

638 seguidores

Compartir

Acabas de marcar como visto tu primer episodio