Seguir
0%
Finalizada
Pendiente
Emisión finalizada
6 temporadas
Disponible a la carta
Título original: Plats bruts

Sinopsis de Plats bruts

López y David son dos chicos que comparten piso en el distrito del Ensanche de Barcelona. El único vínculo que existe entre ellos es que López fue el monitor de David cuando éste era pequeño, pero por el resto, no se parecen en nada. Cuando coinciden en una visita de un piso que se alquila, deciden compartirlo porque se necesitan mutuamente para tirar para adelante.

López es un fracasado: un soltero de 34 años que tiene que compartir piso porque depende de un "contrato basura" en Ràdio Bofarull, donde trabaja como locutor. David es un joven aburguesado que un día decide romper con su vida y emanciparse, aunque sigue recibiendo una paga semanal y se lleva a su asistenta de casa, Carbonell. No tiene personalidad pero está convencido de que tiene talento para ser actor y estudia en el Institut del Teatre. A los dos chicos les acompaña Emma, una chica que vive en una casita de madera situada en la azotea del edificio pero que comparte todos los servicios con el piso de los chicos. En el entorno de los chicos también están Pol, un estudiante de teatro homosexual y compañero de clase de David que trabaja de camarero en el Cafè Maurici; Ramon, el compañero de López en la radio; y Mercedes, la directora de Ràdio Bofarull.

La serie muestra las aventuras por las que los dos protagonistas pasan para poder tirar sus vidas para adelante y como éstos se van conociendo poco a poco y, a pesar de sus diferencias, se acaban necesitando el uno al otro hasta el punto de hacerse inseparables. El resto de personajes les acompañan en las diferentes situaciones que se les presentan.

Reparto

Ver reparto completo

Equipo técnico

Vídeos

 • Per què segueix triomfant 'Plats Bruts'?
  Per què segueix triomfant 'Plats Bruts'?
 • Making Off
  Making Off
 • cabecera, encapçalament
  cabecera, encapçalament

Mejores críticas

PLATS BRUTS!
Aquesta sèrie, com una gran majoria de la gent segurament, ha ocupat la meva televisió quan jo era petita i fins ara!
Plats Bruts és un clàssic, i de fet no ho és perque sí! és una obra mestra.

Una sèrie en la que rius, i molt! amb un humor a vegades irreverent, en altres ocasions intel·ligent i fins i tot absurd de primeres pero que amaga un rerefons crític amb la societat i el sistema.

Capítols com "tinc iaia" (on es mostra un clar reflex de la típica dona de tercera edat, religiosa, obsesionada amb la neteja i masclista; n'estic segura que molts hem vist la nostra pròpia àvia o alguna coneguda mentre miravem la interpretació de la Mercè Comes), o "tinc nació" (on es mostra el sentiment catalanista arrelat a la terra i a una cultura pròpia i singular) on critiquen els estereotips vigents en la nostra societat, i el tema patriótic i les imatges nacionals en el segon mencionat.

Cada personatge és un estereotip que perfectament es podria trobar a Barcelona (a Barcelona perque la sèrie transcorre a allà, pero es perfectament extrapolable a altres ciutats o pobles).

En Lopes, l'home fracassat, pesimista, clàssic i cent per cent català. El típic personatge desgraciat que tot l'hi surt del revés.

En David, el jove ric i mimat que renuncia a la seva condició de burgés per ser un "bohemi" i estudiar teatre. És innocent, jove, optimista i una mica atontat.

Quan dos personatges tan contraris decideixen trobar-se i viure junts a un pis, fan meravelles en escena, i el riure està assegurat.
I més si s'ajunta una Mercedes (la típica dona malhumorada i sarcástica de quaranta anys adicta al tabac i al conyac), un Pol (el gai, vertader bohemi i liberal), una Emma (el clar reflex d'una okupa barcelonina que fa el que vol quan vol i es vesteix amb roba d'estiu a l'estiu, i amb una combinació extranya de roba d'estiu a l'hivern ja que no té diners per comprar-se res més), o un Ramón (masclista, clàssic, amb un toc espanyolista, carca, racista, homofòbic i una mica atontat).

La sintonia de la cançó de l'opening creat per Quimi Portet t'acompanyarà la resta de la teva vida, i cada vegada que la sentis deixaràs anar un "oooh" acompanyat d'un somriure.

SÈRIE MÍTICA I MASSA RECOMENABLE!!

Responder 17 0 0 0

De les millors sèries que s'han fet mai en català.
En contra del que molta gent pot pensar, és una sit-com que no té res a envejar a les millors comèdies americanes dels noranta.
L'humor que si desprèn és fresc, modern i trencador. No perd qualitat amb el pas dels anys i sempre que s'ha emès per televisió ha mantingut uns elevats índexs d'audiència que confirmen que, tot i que passin els anys, continua sent d'actualitat i no perd gens de gràcia.
Gaudi-la d'allò més!!!!

Responder 17 0 0 0
Ver todas las críticas

Puntuaciones

5.816 valoraciones
 • Muy buena
 • Buena
 • Regular
 • Mala
 • Muy mala

Popularidad

22.889 seguidores

Compartir

Acabas de marcar como visto tu primer episodio